fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

All posts tagged "Letersi"

Letersi

Kur vete njeriu, i lirë e i vetëm, larg atdheut – viset e reja, ndryshimi i zakoneve, ëmbëlsia e udhëtimit e një mijë gjëra...

Letersi

Puthja e Cubit Edhe një prandverë ka ardhë. Prandvera e 17-të për Dilen, e cila, e shtrime në bar, ndjeu se ka taman, as...

Poezi

Vjeshta në parakalim Vjeshtë në natyrë dhe vjeshtë ndër ftyra tona, Afshon erë e mekun, lëngon i zymtë dielli, Lëngon shpirt’ i smum ndër...

Keshilla per blerjet tuaja