fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Opinion

Në web a në rrjetet sociale, po shihja sot shumë shqiptarë që nderonin figurën e presidentit të Ukrahinës Volodymyr Zelenskyy për qëndrimin që ka...

Opinion

Çudi e madhe me emrat e shqiptarëve! Në lashtësi të çante emri Bato, aq sa mund të mendosh se ky emër ishte i përhapur...

Opinion

Vitet e fundit në Shqipëri vjen duke u shtuar një fenomen me përmbajtje “ekzotike”. Shqiptarët po i quajnë fëmijët e tyre Diego, Pamela, Kejsi,...

Të fundit

Poezi

Varfëria  Ju, të pasur, kur rrini Rreth zjarrit me gëzime, Qeshni, hani e pini, Xbaviti me dëfrime, Kërceni e këndoni Dhe çeli e gëzoni,...

Letersi

Dëshira e vërtetë e shqiptarëve O ju bij të mëmëdheut, ju o patriotë trima, Luftëtarë të dëgjuar edhe po kaqë të urtë, Të bashkuar...

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja

Aktualitet

28 Nëntori është ditë e shenjtë për të gjithë shqiptarët. Në dy raste përgjatë historisë tonë, më 1443 në Krujë dhe më 1912 në...

Keshilla per blerjet tuaja