fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Histori

“Ismail Kadare thotë se kënga është autobiografia e popullit në vargje. Dakortësohem me urtësinë popullore dhe me vizionet e emrave të përveçëm në fushën...

Aktualitet

Kishte dy dimra që ustallarët kishin ngritur çadrat buzë lumit, te lëndina nën lisa e gorrica. Thonë që i kishte zgjedhur e dërguar vetë...

Kulture

Shqipëria është e njohur për një traditë tepër të pasur të artizanatit, një vlerë e çmuar e krijuar prej shekujsh nga mjeshtrat popullorë, në...

Të fundit

Poezi

Trim i Shqipërisë Kush ka qenë trim një herë? Aleksandr’ i Math i vjerë, Pirrua me shokë të tjerë, në Shqipëri kanë lerë, Po...

Aktualitet

Rrjeti i ri i ujësjellësit është një investim i shumëpritur prej banorëve të Libohovës. Rrjeti i vjetër 50 vjeçar ishte i degraduar dhe problematikat...

Uji Tepelene Euro2024

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja
Më shumë postime

Uji Tepelene Euro2024

Keshilla per blerjet tuaja