fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Histori

Në letrën që Lord Bajroni i dërgon nënës më 12 Nëntor 1809, nga Preveza, ai përshkruan udhëtimin e tij nga Janina në Tepelenë, për...

Histori

Shkëputur nga artikulli i gazetarit amerikan Theron J. Damon, botuar në revistën National Geographic më nëntor 1912: Shqiptari ka frikë se mos, në vend...

Histori

Shkëputur nga artikulli i gazetarit amerikan Theron J. Damon, botuar në revistën National Geographic më nëntor 1912: E ardhmja e Shqipërisë varet jo vetëm...

Të fundit

Poezi

Varfëria  Ju, të pasur, kur rrini Rreth zjarrit me gëzime, Qeshni, hani e pini, Xbaviti me dëfrime, Kërceni e këndoni Dhe çeli e gëzoni,...

Letersi

Dëshira e vërtetë e shqiptarëve O ju bij të mëmëdheut, ju o patriotë trima, Luftëtarë të dëgjuar edhe po kaqë të urtë, Të bashkuar...

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja
Më shumë postime
Keshilla per blerjet tuaja