fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Histori

Fjala e mbajtur nga At Gjergj Fishta në varrimin e Avni Rustemit, në 1 Maj 1924, në Vlorë, mes mijëra e mijëra njerëzve që...

Autore

Faik Konica, një ndër figurat qëndrore të Rilindjes Kombëtare Shqiptare, është përpjekur gjatë gjithë jetës dhe veprimtarisë se tij të zgjojë mendjet e bashkëkombasve...

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja
Keshilla per blerjet tuaja