fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Trashegimi

Kalaja e Libohovës është një fortesë imponente, e vendosur mbi një kodër shkëmbore mbi qendrën e qytetit të Libohovës. Njihet ndryshe edhe si Kalaja...

Kulture

Etnografia shqiptare është e pasur dhe e larmishme. Çdo trevë dhe krahinë e plotëson këtë gjerdan kulturor me veshjet dhe kostumet e tyre popullore,...

Atraksione

Ura e Kordhocës është Monument Kulture i Kategorisë I dhe nyje e rëndësishme e rrugës së vjetër që lidhte dy anët e luginës së...

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja
Keshilla per blerjet tuaja