fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Komedi

Koço Devole ishte një nga personalitet më të njohura të humorit shqiptar. Përveçse aktor i shkëlqyer humori, Devole ishte karikaturist, skenarist, regjisor dhe prezantues...

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja
Keshilla per blerjet tuaja