fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

All posts tagged "Migjeni"

Poezi

Vetmia Më plak mërzitja që vetmia më sjell; përbuzja, urrejtja të gjith sendet m’i mbështjell që kam shumë anmiq të liq në këto sende...

Poezi

Recital’i malsorit O, si nuk kam një grusht të fortë, t’i bij mu në zemër malit që s’bëzanë, ta dij dhe ai se ç’domethanë...

Letersi

Puthja e Cubit Edhe një prandverë ka ardhë. Prandvera e 17-të për Dilen, e cila, e shtrime në bar, ndjeu se ka taman, as...

Poezi

Dy buzë Dy buzë të kuqe, dy dëshira të flakta, që afshin ma thithën, gëzimin ma fikën, si fantazma hikën ndër do bota të...

Poezi

Baladë qytetse Mbramë qiella dhe hyjt e vramë një ngjarje të trishtueme panë: Hije… jo! – por një grue, me ftyrë të zbetë edhe...

Poezi

Vjeshta në parakalim Vjeshtë në natyrë dhe vjeshtë ndër ftyra tona, Afshon erë e mekun, lëngon i zymtë dielli, Lëngon shpirt’ i smum ndër...

Uji Tepelene Euro2024

Keshilla per blerjet tuaja