fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

All posts tagged "Lasgush Poradeci"

Poezi

Kujtimi Edhe në mungove, Edhe në ndryshove, Edhe në dredhove, Në më gjarpërove: Kujt ja dhe mungimin? Kujt ja dhe ndryshimin? Kujt ja dhe...

Poezi

Dimër Shpirti im që sot u mbyll Dhe gëzimin m’a përzuri. Nëpër mal e nëpër pyll Zu dëbora prej qëkuri. Bjenë flokët një-nga-një Mi...

Uji Tepelene Euro2024

Keshilla per blerjet tuaja