fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

All posts tagged "Naim Frasheri"

Poezi

Varfëria  Ju, të pasur, kur rrini Rreth zjarrit me gëzime, Qeshni, hani e pini, Xbaviti me dëfrime, Kërceni e këndoni Dhe çeli e gëzoni,...

Poezi

Trathëtorët Shokë, kemi në mes tënë Shum’ armik’ e trathëtorë! Popo! mos u qoftë thënë! Veç që s’kanë gjë në dorë. Harruanë mëmëdhenë Dh’...

Keshilla per blerjet tuaja