fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Aktualitet

Zbrazja e Shqipërisë nga emigracioni masiv i viteve të fundit, largimi i të rinjve dhe i familjeve, po sjell një dramë të madhe sociale....

Opinion

Një vit i ri shkollor! Suksese gjithë nxënësve dhe mësuesve! Suksese prindërve që shpresojnë tek e ardhmja e fëmijëve të tyre, që besojnë ende...

Opinion

Në web a në rrjetet sociale, po shihja sot shumë shqiptarë që nderonin figurën e presidentit të Ukrahinës Volodymyr Zelenskyy për qëndrimin që ka...

Të fundit

Art

Dy të rinj shqiptarë, Arton dhe Arnold Balla, kanë dhuruar spektakël dhe kanë lënë jurinë pa fjalë në programin shumë popullor në SHBA “America’s...

Poezi

Dëshirë Kush lë mikenë që ka edhe ndahetë me shokë për të fituar para, nuk i ka mëntë në kokë. Ikëni, more të mjerë,...

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja

Aktualitet

Më 15 janar 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes. Ata hynë shtëpi më shtëpi dhe ekzekutuan...

Më shumë postime
Keshilla per blerjet tuaja