fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Opinion

23 dhjetor 2013, dita e fundit në shërbim të arsimit. Një rrugëtim që nisi që në vitin 1997 si mësues zëvendësues për një vit...

Aktualitet

A mund të festojmë një Ditë të Rinisë pa të rinj? Kurrsesi! Nëse nuk i kemi ata, përfytyrimi i jetës në vitet që vijnë...

Histori

Fjala e mbajtur nga At Gjergj Fishta në varrimin e Avni Rustemit, në 1 Maj 1924, në Vlorë, mes mijëra e mijëra njerëzve që...

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja

Letërsi

Poezi

Varfëria  Ju, të pasur, kur rrini Rreth zjarrit me gëzime, Qeshni, hani e pini, Xbaviti me dëfrime, Kërceni e këndoni Dhe çeli e gëzoni,...

Poezi

Kirenari Ç’deshe ti, mor, në Kalvar, O qyqar, o Kirenar! Del me poçen për sehir, Ndrit me Kryqin si martir. Rent nëpër kallaballëk, Se...

Poezi

Sulltani Jam sulltan, mbret i vërtetë, shok të tjerë s’kam në jetë; gjakëtor e zemërderr, nga frika më bëjnë nder! Dola nga fund’ i...

Keshilla per blerjet tuaja