fbpx
Lidhu me ne

Çkemi! Çfarë po kërkoni?

Aktualitet

Gara zgjedhore e 14 majit rezultoi të ishte një betejë e pabarabartë, në të cilën pushteti politik u përpoq me një sërë mënyrash që...

Personazh

Në një garë vrapimi të distancave të gjata, të zhvilluar në Spanjë në dhjetor 2012, keniani Abel Mutai ishte vetëm disa metra larg vijës...

Aktualitet

Rrjeti i ri i ujësjellësit është një investim i shumëpritur prej banorëve të Libohovës. Rrjeti i vjetër 50 vjeçar ishte i degraduar dhe problematikat...

Të fundit

Aktualitet

Nga raporti “Qeverisja Vendore në Shqipëri”, hartuar nga Instituti i Bashkive të Shqipërisë, rezulton se Bashkia Libohovë në vitin 2022 e ka rritur totalin...

Aktualitet

Në vitin 2015 në krye të Bashkisë Libohovë do të vinte Luiza Mandi. Mjeke në profesion, Mandi kishte punuar për vite të tëra si...

Më të lexuarat

Keshilla per blerjet tuaja

Letërsi

Keshilla per blerjet tuaja